18 oct 2009, 7:13

Нещастна любов 

  Poesía » De amor
1661 0 0

Ти бягаш от мен, аз след тебе вървя,
съдбата наша, знай, е единна,
да бъдем заедно за мен е мечта,
знам, че го искаш, но го прикриваш.

Има някой, който ти пречи,
знам, че застава той между нас,
защо позволяваш да ти се меси,
с него ще бъда, кажи му сега!

Храбра и смела, моля, бъди ти,
живота свой вземи ти в ръце,
щастие силно с мен намери си,
на ръце ще те нося,
всяка нощ, всеки ден!

Знаеш, че искрен напълно съм ази,
с перце ще те галя, ако си с мен,
ако ли не, букет ще поднасяш
на мойта могила със тъжно сърце!

© Самотен Самотник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??