26 sept 2021, 16:28

Нещата които няма да направим заедно 

  Poesía » De amor, Verso libre
389 0 0

Съжалявам за много неща, но най-много съжалявам, че

няма отново да те прегърна,

че няма да отново да те видя,

че няма отново да бъдеш в обятията ми,

че няма да те по гушкам сладко,

 

толкова много неща още исках да направим заедно,

съжалявам за много неща, но най-вече че загубих най-добрия си приятел,

загубих толкова много, че думите не могат да опишат колко много,

 

загубих себе си, но все още те търся в съня си,

любов ли беше да го опишеш, 

вече не знам как се чувствам,

дните минават и аз съм все така покосен,

животът няма цвят, няма мирис и няма вкус,

ако можех щях да се върна в началото и да започнем отново,

 

не мога да намеря мир, дори и на сън,

сънувам те всеки ден и в съня ми ти ме викаш,

викаш ми "ела си", аз се събуждам в сълзи и не мога да заспя,

но ми се иска това да беше лош сън и да се събудя до теб,

да ме прегърнеш като след лош сън и да заспя в твоите прегръдки,

толкова много ми се иска.

 

Опитвам се да те забравя, но как да забравя половината си живот,

осъзнах че има толкова много неща, които няма да направим заедно,

че всяка стъпка, която ме отдалечава от теб, не ме прави по-щастлив,

но най-много съжалявам, че няма да имаме бъдеще заедно,

че няма да бъдеш моя жена, че няма да имаме наши деца,

съжалявам за толкова много неща, ако можех щях да се върна да ги променя.

 

Ще продължа напред, защото нямам друга посока,

загубих всичко, което имах - ще го създам отново,

ще стана по-силен и по-добър човек,

превръщам се в мъжа, които винаги съм искал да бъда,

и ще бъде силен за напред, ще продължа напред без теб.

 

Последните ми думи към теб бяха "Обичам те", 

и все още го чувствам, но с времето и това ще мине,

ще дойде нов ден и всичко ще оставя в миналото,

няма да поглеждам назад и ще забравя всичко свързано с теб, макар и да не искам,

ще премина през трудностите и ще изляза достоен и силен мъж от другата страна.

 

Ще пазя частицата от теб, която ми даде,

ще си спомням с усмивка,

и няма да тъжа за теб,

ще продължа напред...

 

© Лъв Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??