15 may 2017, 8:04

Нещичко за моя край 

  Poesía » De humor
228 0 0

НЕЩИЧКО ЗА МОЯ КРАЙ

 

Говори се във моя край,

как срещнали ерген с мома,

да ги сватосат го се знай,

тъй както правят по света.

 

И както става в този" Рай"

казали им да се представят,

момата първа, то се знай,

щом почнали да я продават.

 

Подала си ръката първа,

защото имала мерак

и казала как ѝ отърва:

"Мене Мика тебе как?!"

 

"Мене Кольо, бекь како!"

Отвърнал нашия ерген.

И я погледнал под око,

от смелостта озадачен!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??