24 ene 2006, 20:43

Нещо неосъществимо 

  Poesía
986 0 1
НЕЩО НЕОСЪЩЕСТВИМО


Едно създание седи само в нощта,
ръце протяга към един копнеж,
копнеж по нещо неосъществимо.
Едно създание седи само в нощта
и може би боли го,
за дните, през които е било така,
за дните, през които пак така ще бъде.
Едно създание седи само в нощта,
в прегръдка силна със една тъга,
тъга по нещо неосъществимо.

© Теодора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това стихотворение е кратко, но същевременно достатъчно дълго, за да се усети, че е пропито с болка! Дано не е така и в твоята душа...
Propuestas
: ??:??