10 abr 2009, 7:40

Нещо нужно 

  Poesía » Filosófica
872 0 3

Светът е изпълнен с всичко...

Изпълнен е с всичко,

само не и с истина.

Макар да имаше дори...

любов.

© Алекс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??