3 mar 2005, 2:48

Нещо просто 

  Poesía
1199 0 0
Сигурно главата ще ми се пръсне.
Какво ми има на ръката,
защо тя иска да я отблъсне?
Става жежко, искаш просто да избягаш
и не знам защо устата ми затваряш.

... Не те обичам...

Всичко премина без битки,
без скандали, без караници
и си тръгна просто ей така.

Аз просто си питам - защо
всичко бе лъжа?
Няма повече Аз и Ти.
Да не би апатията да ни победи?

... Не те обичам...

Сега съм като вълк заключен в свойта клетка.
Не може да е истина...
Обикалям и се опитвам да си обясня.
"Ти трябва да си полудяла... Не мога да повярвам... Трябва да сънувам".

Не те обичам.

© Христо Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??