10 jun 2009, 8:10  

Като начало 

  Poesía » De amor
942 0 19

 

  Валяло е. До пояс наваляло. 
И въздухът искри от белота. 
И някакво тържествено начало 
пилее дъх  пред моята врата.

Със птичи стъпки тръгва пак към теб
тревожната ми, недоспала мисъл 
и питам се, почти като дете,
дали за мене нещо си написал:

две думички – като снежинки живи,
да кацнат върху моите коси
и този миг – с желания красиви,
в нас разстоянията да скъси.

 

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??