10 jul 2020, 7:48

Нещо след нещо 

  Poesía
451 0 0

Нещо след нещо
 

Нещо настъпва след нещо.
Дали ден след нощ
или нощ след ден -
представа нямам.
Завесите тежки не дърпам.
Затворих се вкъщи.
Така казват, че често минава.
Да бъдеш сам в своите мисли.
След като началото среща
най - после края си свой.
След като всичко привърши
на думи, но не и на чувства.
Аз така още ден, два ще остана -
на тъмно във вкъщи.
Имам много да трия.
Не говоря за спомени -
те имат вечната сила.
Чувства смятам да трия,
понеже бъдеще с тебе
не виждат.
Нещо настъпва след нещо.
Дали ден след нощ
или нощ след ден-
не зная.
Удобен оказа се ъгълът,
диванът, подът...Столът, леглото.
Удобен е ъгълът,
да издишаш своите чувства с издишки...
Но голям съм и зная,
че винаги идва нещо...
След нещо!
 

А.А.
 

© А.А. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??