8 oct 2008, 21:21

Нещо за консумация 

  Poesía
767 0 4
Във фризера сме сложили любов.
Една паница нежност е в хладилника.
Тенджерата с ласките - в мазето.
На масата поднасяме омраза.

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??