Oct 8, 2008, 9:21 PM

Нещо за консумация 

  Poetry
758 0 4
Във фризера сме сложили любов.
Една паница нежност е в хладилника.
Тенджерата с ласките - в мазето.
На масата поднасяме омраза.

© Дани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??