8 окт. 2008 г., 21:21

Нещо за консумация 

  Поэзия
766 0 4
Във фризера сме сложили любов.
Една паница нежност е в хладилника.
Тенджерата с ласките - в мазето.
На масата поднасяме омраза.

© Дани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??