25 jul 2013, 22:56

Нещо за протестите 

  Poesía » Civil
317 0 0

Протестираме... Ясно ми е това.

Но и друго на мен ми е ясно -

непремерените действия и слова

всъщност са заигравки опасни!

И си мисля и това да го кажа:

Оставете ги тез да работят.

Бойко нека да се прави на важен -

ала по-добри - няма да дойдат.

ГЕРБ каквото можа - го направи.

И каквото можа - го освини...

Това, сега - са балкански нрави -

макар че някои се правят на невинни.

Кипнали сме... Да, такъв е моментът.

Маскари са... - казва народът.

Ала нека да оставим парламента

да гласува и няколко закона.

© Стефан Янев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??