Протестираме... Ясно ми е това.
Но и друго на мен ми е ясно -
непремерените действия и слова
всъщност са заигравки опасни!
И си мисля и това да го кажа:
Оставете ги тез да работят.
Бойко нека да се прави на важен -
ала по-добри - няма да дойдат.
ГЕРБ каквото можа - го направи.
И каквото можа - го освини...
Това, сега - са балкански нрави -
макар че някои се правят на невинни.
Кипнали сме... Да, такъв е моментът.
Маскари са... - казва народът.
Ала нека да оставим парламента
да гласува и няколко закона.
© Стефан Янев Все права защищены