8 sept 2017, 22:15

Несигурните гънки на ризата 

  Poesía » De amor, Versos blancos, Verso libre
444 1 2

потрепва несигурно
ризата на една сянка
в рамката
на една отворена врата
не знае
най-желаната прегръдка
дали ще означава сбогом
или приемане
но я очаква
очаква
онези пръсти
които ще загладят
несигурните гънки
на ризата й

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??