8.09.2017 г., 22:15 ч.

Несигурните гънки на ризата 

  Поезия » Любовна, Бели стихове, Свободен стих
441 1 2

потрепва несигурно
ризата на една сянка
в рамката
на една отворена врата
не знае
най-желаната прегръдка
дали ще означава сбогом
или приемане
но я очаква
очаква
онези пръсти
които ще загладят
несигурните гънки
на ризата й

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??