22 mar 2010, 13:09

Неслучайна среща 

  Poesía
701 0 20

 

 

През времето на този свят безкраен

ще прекосяваме планетата гореща

и в някакъв единствен миг, случаен,

пресичайки се, непременно ще се срещнем.

 

 

Не се ли спрем, а само се разминем

като летящи със свистене сателити,

пространството пред мене ще изстине,

ще се превърнеме отново в неоткрити...

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??