31 ago 2010, 19:31

Неспирна малка звезда 

  Poesía » De amor
687 0 0

Имам аз една звездица
Скрита в златна кутийка
Звездица топла и нежна
От високо уловена
Раздаваща любов
Озарява мен с усмивка
А аз със светлина мрака

Топли моето сърце
Ала любовта ми безкрайна
Гаси тая звездица

Някой иска да ми я отнеме
Та дърпа, дърпа без да се усети
Мрак настъпва
Сърце загива
Сърцето се раздира
Мъка го настига
Любов умира
А тя в рай се издига
Пази си силите за високото
Малка зла звезда
Обречена на самота

Помолих те да си моя
В болест и здраве
В ден блести
А в здрач умира
Състезава се със слънцето
Малка палава звезда

Изгониха те от рая
Скитнице млада
С дом те дарих с обич те обградих
А тя пак иска да лети, лети
Чуждите небеса да освети
Неспирна малка звезда
Не ще се спре
и накрая
В моите ръце ще умре

© Моника Гарвалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??