10 may 2008, 9:41

Несподелена любов 

  Poesía
504 0 2
Това е история за несподелена любов...
Много сълзи, малко любов,
чуствата опитваш да забравиш,
а не можеш...
често се питаш защо те боли...?
Защо трябва да рониш тези горчиви сълзи...?
А отговор на тези въпроси няма
и изходът задънен е с въпроси...!


                                                to be continued...!

© Николинка Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??