2 mar 2008, 7:52

Несподелена любов 

  Poesía » De amor
843 0 1

                                Несподелена любов

 

Когато силно страдаш,

болката е твоята любима.

Искаш да не се предаваш,

но тя е някак си непоносима.

 

Изпитваш празнота,

сякаш че нещо го няма.

В сърцето тежи самотата -

няма я любовта ти голяма.

 

Не искаш да рониш сълзи,

не искаш пак да те боли,

но вятърът безмилостно бучи

И кървав дъжд вали.

 

Гърми и няма светлина,

само блясъкът от твоите сълзи.

До края всичко ще е тъмнина

и ужасна болка ще горчи.

 

Недей да страдаш, не плачи!

Както всички знаят,

несподелената любов боли!

 

© Сузи Кандьова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??