6 jul 2006, 15:54

НЕСПОДЕЛЕНО 

  Poesía
815 0 9

НЕСПОДЕЛЕНО

Да се срещнем в полята трънливи
на съвестта ни непрегоряла!
В изстрадани желания по-диви,
да съборим разумна спирала!

Извила се в мъдра преграда
със червено-сигнална премяна.
От грешната мисъл припада,
вече наш,та морална отбрана.

А душите отдавна се любят,
но от граници страдат тела ни.
Бегълците любовни гладуват
за парченца от страстни забрани.

И съм жадна, но няма да пия,
твоят извор е в чужда градина!
Остани във нощта да те скрия,
безвъзвратно преди да отмина!


 

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??