10 ago 2007, 16:24

НЕСРАВНИМА 

  Poesía
1031 0 8

              Несравнима
                      
                                            На него


И черното, и бялото с теб смесихме,
и лоши бяхме,
и понякога добри.
Грешахме
и от любов прощавахме,
НО никога не се почувствахме сами.

Не беше свята тази обич,
Но беше НАША,
това я правеше непобедима.
Дори и днес от мен и теб не си отива.
Една ЛЮБОВ, със друга несравнима.

© Мари Пиф Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??