21 mar 2010, 20:48

Нестинар 

  Poesía » De amor
403 0 1

   НЕСТИНАР

 

Нестинар съм...

Ти си моята жарава.

Въглените греба с шепи.

Сея  звезди...

Вървя по тях

с нозете си слепи.

По небето оставам бразди...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??