1 dic 2009, 14:36

Нестинари 

  Poesía » De amor
746 0 0

 

Дали сме луди в любовта?

Или сме луди във страстта?

Страстта, която ни опиянява.

Страстта, която ни изпепелява.

Във вечния олтар на любовта...

И нестинарите върху жарта

играят, пеят... оцеляват.

А ний изгаряме от страст!

А ний изпадаме в екстаз!

Дали ще оцелеем в тази

бурна страст?

Ще бъдем ли като нестинари,

върху жарава да играем?

Или, нещастни, тихо ще ридаем?

О, не! И - не!

Ний сме нестинари!

А любовта ни е жаравата...

Нестинар не може без жарава!

Жаравата  - без нестинар!

© Снежана Терзиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??