27 dic 2007, 15:57

Несъмнено 

  Poesía » De amor
744 0 14
 

Ако утрото в тебе заплаче,

ако блесне в очите ти влага

и усетиш, че днес съм далече,

несъмнено ще чакаш на прага.

 

Ако болката в тебе прелее

и потърсиш ме в ледени нощи...

Ако с нежност целуна съня ти,

несъмнено ще молиш за още.

 

Ако с бяла любов те покрия,

ако нещо изгаря във тебе,

ако тайно в сърцето ме скриеш,

несъмнено си влюбен... във мене!

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??