17 sept 2009, 15:35

Неточен тълковен речник 

  Poesía
806 0 17

Звъня на себе си и разговарям - с непознатия отсреща.

Той се извини културно и... затвори.

Писнало му от случайни срещи.

© Георги Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??