24 oct 2007, 20:11

Неудовлетвореност 

  Poesía
396 0 6
 

Неудовлетвореност

 

Тези квадрати са твърде ръбати.

Ромбовете пък са полегати.

Сферите направо са брутални.

До безочливост са те овални.

 

 

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??