Oct 24, 2007, 8:11 PM

Неудовлетвореност 

  Poetry
398 0 6
 

Неудовлетвореност

 

Тези квадрати са твърде ръбати.

Ромбовете пък са полегати.

Сферите направо са брутални.

До безочливост са те овални.

 

 

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??