9 ene 2011, 16:00

Неугаснали надежди 

  Poesía » De amor
726 0 6
Неугаснали надежди

Кажи, кажи, сърце мое, ти кажи,
защо толкова боли?
Липсваш ми, знаеш, нали?
Болката непоносима е, нали?
Като че ли не виждаш светлина?
Като че ли не виждаш изход-
от всичко това!
Ах, защо само спомен ще остане...
Ах, защо толкова бързо си отиде...
Ах, защо като цвете ти увехна
и в пепел ситна се превърна!
Ще ми липсва гласът ти...
Ще ми липсват очите ти ...
Ще ми липсват ласките ти,
прегръдките ти...
Ще ми липсваш ТИ!!!! 
„Сбогом!” - каза ти,
ала, уви, аз „До скоро...” ти отвърнах!
Надежди в мен пак се таят,
че пак ще те срещна.
И пак гласа ти мил ще чуя,
пак прегръдката ти топла ще усетя 
и пак очите твои ще зърна!

© Анна Хитова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??