29 ago 2013, 6:16

Неумолимо 

  Poesía » Otra
561 0 13

Ела и ме вземи такъв.
Не ми подхождат чужди роли.
На тоя свят не съм дошъл
да се преструвам. Ни да моля.
 

На някой прашен кръстопът
съдбата ни ще ни постави.
Стъпките ни щом се пресекат,
цели нека се оставим
 

на ръцете ù. И нека спрат
да съществуват световете.
Да вдишам въздуха. Отново
да избухнат цветовете.
 

Опитах се да бъда спомен.
Опитах, но уви - не мога.
Ела и нека да забравим,
че това е сетното ни сбогом.

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??