10 jun 2010, 14:27

Неусетно се влюбих 

  Poesía » De amor
546 0 0

Незнайно как, но влюбих се в тебе аз.
Нищо няма на Земята,

което да ми радва така душата!
Няма ли те около мен, чувствам се,
сякаш съм в плен!
Не мога да разбера с какво
така плени моята душа!
И знай, че толкова те обичам аз,

че съм готова да се изправя
пред всичко застанало между нас!

© Деаислава Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??