Незнайно как, но влюбих се в тебе аз.
Нищо няма на Земята,
което да ми радва така душата!
Няма ли те около мен, чувствам се,
сякаш съм в плен!
Не мога да разбера с какво
така плени моята душа!
И знай, че толкова те обичам аз,
че съм готова да се изправя
пред всичко застанало между нас!
© Деаислава Маркова Все права защищены