11 sept 2008, 22:55

Неуспешно 

  Poesía
683 0 18


Разтягат се -
светлинни и безкрайни -
минутите пред нас.
Изплита
мрежата си
паякът-пират.
Но не поддава
на обсадата
сърдечната ми крепост.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??