Неведоми са пътищата Божи...
Любовно-уникален план...
И няма разум, който да оспори
маршрут от Господ начертан...
и няма учен, вещер или фея
със точност да го изчислят...
Свободният ни избор е алея,
в която кривваме за... цвят...
20.04.2017
© Сиси Todos los derechos reservados