22.04.2017 г., 0:34 ч.

Неведоми са пътищата Божи 

  Поезия » Философска
728 2 4

Неведоми са пътищата Божи... 

Любовно-уникален план... 

И няма разум, който да оспори

маршрут от Господ  начертан... 

 

и няма учен, вещер или фея 

със точност да го изчислят... 

Свободният ни избор е алея, 

в която кривваме за... цвят... 

 

20.04.2017

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??