22 nov 2013, 22:18

*** Невидима ще мина през света 

  Poesía » Filosófica
429 0 9




Невидима ще мина през света.

Нечута! Невидяна! Неразбрана!

Със шапка-невидимка, ей така,

встрани от светлината ще остана.

 

Край мене ще се носят ветрове.

И с тях ще се разнася аромата

на хиляди несбъдни мигове –

бленувана отрада за душата.

 

Ще свиря тихо аз – като щурче,

закътало се нейде из тревата.

И ако чуят слабото гласче –

това ще бъде моята отплата.

© Вили Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??