Къде се криеш и защо те няма?
Много се забави, вече съм голяма.
Не зная как изглеждаш
и още не разбирам защо ме мъчиш
в хората по улицата да се взирам.
Сигурна съм, че те има!
Зная, че ме търсиш!
Може би при теб сега е зима
или чакаш лятото да свърши???
Рано или късно ще те имам,
самотата няма шанс.
Слабите човеци ги презирам,
чакам пътя, начертан за нас!!!
© Нели Вичева Todos los derechos reservados