18.10.2007 г., 11:19 ч.

Невидимият 

  Поезия
678 0 6

Къде се криеш и защо те няма?

Много се забави, вече съм голяма.

Не зная как изглеждаш

и още не разбирам защо ме мъчиш

в хората по улицата да се взирам.

Сигурна съм, че те има!

Зная, че ме търсиш!

Може би при теб сега е зима

или чакаш лятото да свърши???

Рано или късно ще те имам,

самотата няма шанс.

Слабите човеци ги презирам,

чакам пътя, начертан за нас!!!

© Нели Вичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??