Ти си моята благословия.
Аз съм твоето проклятие.
Ти - ухание на роза,
аз - жилеща пчела.
Ти - морска пяна,
аз - слънчева светлина.
Ти - искрица жарен огън,
аз съм пепелта.
Ти - прекрасна нимфа,
аз - тъмно морско дъно.
Мила, съдбата е жестока,
така близо, но така далече.
Заедно сме!!!
Разделени сме!!!
Любов безкрайна...
Но неосъществима...
Обичам те!!! Обичам те!!!
Любима...
© Христиана Тодорова Todos los derechos reservados