Feb 24, 2011, 2:57 PM

Невъзможна 

  Poetry » Love
764 0 2

Ти си моята благословия.

Аз съм твоето проклятие.

Ти - ухание на роза,

аз - жилеща пчела.

 

Ти - морска пяна,

аз - слънчева светлина.

Ти - искрица жарен огън,

аз съм пепелта.

 

Ти - прекрасна нимфа,

аз - тъмно морско дъно.

Мила, съдбата е жестока,

така близо, но така далече.

 

Заедно сме!!!

Разделени сме!!!

Любов безкрайна...

Но неосъществима...

Обичам те!!! Обичам те!!!

Любима...

© Христиана Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??