11 ene 2024, 11:22

Невъзможна любов 

  Poesía
87 2 2

невъзможни мисли 
невъзможно леки 
отдавна таени 
бързо забравени 
бавно намерени 
внезапно загубени 
в една стихия
вечна и мимолетна 
силна и слаба 
лесна и трудна
до невъзможност... 

 

© Людмила Данова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??