29 jul 2013, 11:28

Невъзможната ... 

  Poesía » De amor
1062 0 11

 

 

 

 

          Копнея за невъзможната

                                             минута

          на твоето "Обичам те",

          с надежда да съм

                                         още тука,

          а не оттатък - в нищото.

 

          Заради невъзможната

                                      е възможно

          така припряно вътре

                                        то да чука

          и да обещава, че не 

                                  тъй е сложно         

          вместо земна да изчакам

                      космическа минута. 

 

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??