Копнея за невъзможната
минута
на твоето "Обичам те",
с надежда да съм
още тука,
а не оттатък - в нищото.
Заради невъзможната
е възможно
така припряно вътре
то да чука
и да обещава, че не
тъй е сложно
вместо земна да изчакам
космическа минута.
© Валентин Василев All rights reserved.