21 may 2009, 19:24

Невъзможно 

  Poesía
390 0 1

           НЕВЪЗМОЖНО

 

Искам да върна една мечта.

Като филм от детството игриво.

Не искам голям да пораста.

Да ида в ежедневието сиво.

 

Животът като комета премина -

спомените са изгорели звезди.

Детството има своя родина.


                     ... От там Бог ме следи.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??