Невъзможно е да те обичам.
Невъзможно е да те оставя.
Невъзможно е да те отричам.
Невъзможно е да те забравя.
Невъзможно е да съм до теб.
Невъзможно е да бъде сложно.
Невъзможно е да вървя напред.
Невъзможно е всичко възможно!
© Евгения Желязкова Todos los derechos reservados