5 mar 2008, 14:55

"Невъзможно е да те забравя" 

  Poesía » De amor
930 0 7
Отдавна спрях усилия да влагам,
да те забравя, дълго не можах.
Опитвам се, но всичко се повтаря
и пак при теб ме връща споменът!

Отдавна спрях да се надявам вече,
че ще забравя твоите очи.
Опитвам се, но времето минава
и пак си ти във моите мечти!

Отдавна спря животът да ме радва,
с какво заслужих таз съдба?
Това, че те обичах силно,
опитвам се да разбера!

Отдавна спрях във любовта да вярвам,
надеждата далече е сега.
Опитвам се да те забравя,
но знам, че невъзможно е това!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??