4 sept 2014, 10:16  

Невъзможност 

  Poesía
618 0 2

Страхувам се да те забравя -
от невъзможност

се раздира тишината

дори, когато хапя спомени
трапчив привкус   

остава във устата.
Разрязвам обич
не погледнах етикета,
с изтекъл срок на годност

и нагарча,
а в раните ù ровят сто врабчета
да отделят едно зрънце

от  плява.
Страхувам се да те забравя.
Полудявам
Очаквам скоро да се съмне,
ако заспя и те забравя
Ще мога ли с изгрева да си те върна?

© Наталия Божилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??