13 jun 2007, 12:51

Невъзможност 

  Poesía
506 0 6
 

Невъзможност


Ти си една невъзможност.

Далечна, блестяща звезда.

Имаш безкрайна способност

да грееш във мойта душа.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??