Незаменим творец.
Нито компютърни анимации,
нито електронните портрети.
Нито палитрите,
с цветовете на дъгата
на всичките художници
през вековете.
Дори перата благозвучни,
на най-великите поети,
не могат да достигнат чарът,
изяществото, красотата
на едно живо цвете!
На всички именници - Честит имен ден!
© Пепа Деличева Todos los derechos reservados
*Да са честити всички именици*