А рапърите се убиват с истински куршуми,
не просто с някакви си римички и думи.
О, свят, поспри! За миг поне дъх поеми:
нали уж вечният стремеж е красотата,
защо и в какво така се прероди душата,
щом страсти пагубни владеят дните ни,
и срещу себе си вървим си ний самите...
© П Антонова Todos los derechos reservados