26 июн. 2024 г., 22:23

Незавършено... 

  Поэзия » Философская
122 0 2

А рапърите се убиват с истински куршуми,
не просто с някакви си римички и думи.
О, свят, поспри! За миг поне дъх поеми:
нали уж вечният стремеж е красотата,
защо и в какво така се прероди душата,

щом страсти пагубни владеят дните ни,

и срещу себе си вървим си ний самите...

 

© П Антонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??